Aktualne akcije

To poletje okusite brezplačen gelato z okusom Barcaffe v gelaterijah aROMA

Trajanje akcije

od 01.06.2024 do 31.12.2024

To poletje okusite brezplačen gelato z okusom Barcaffe v gelaterijah aROMA

Da bo vaša pot na počitnice še slajša, se ustavite v poslovalnicah aROMA na Hrvaškem. Tam se boste lahko posladkali z brezplačno kepico Barcaffe gelata*, ki jo ob predložitvi Petrol klub kartice prejmete ob enem nakupu. Poiščite najbližje prodajno mesto in se prepustite užitkom!

Poiščite prodajno mesto

V sodelovanju s podjetjem aROMA smo za vas pripravili povsem nov gelato z okusom Barcaffe kave. Ko se boste peljali na Hrvaško, se ustavite v kateri koli od njihovih poslovalnic, izberite svoj najljubši izdelek, pokažite svojo Petrol klub kartico in ob prvem nakupu prejmite še eno brezplačno kepico gelata Barcaffe v piccolo merici. Ponudba velja do konca decembra, vendar bodite pozorni saj se nekatere poslovalnice zaprejo že konec septembra. Zato pohitite in uživajte v okusih, ki se jim ne morete upreti!


*Ali veste kaj je razlika med sladoledom in gelatom? Sladoled je bolj zračen in lahke teksture, pripravljen s smetano in več maščobami. Gelato pa je gostejši, kremnejši in z manj maščob, s poudarkom na intenzivnem okusu ter manj vnesenega zraka med pripravo.


Še niste član Petrol kluba?

Včlanite se v našo družino zvestobe, kar prek spleta. Tako pri nas šteje vsak nakup, Zlate točke, ki jih zbirate, pa vam prinesejo skrbno izbrane ugodnosti in popuste.

Pogoji promocijske ponudbe

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.