Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Interaktivni ljubljenček Bitzee Magicals

Blagovna št.: 318088

Interaktivni ljubljenček Bitzee  Magicals 

Preberite več
Spletna cena
42,99 €

Zlata cena za 30 Zlatih točk
33,99 €
Prihranek
9,00 € (-20%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,33 € x 3
Več o izdelku

Interaktivni ljubljenček Bitzee  Magicals 

Digitalni hišni ljubljenček, ki se ga lahko resnično dotakneš in ki zraste iz mladička v odraslega in nato v Super Bitzee. Odzove se na potege, nagibe in dotike. Vključuje 3 AA baterije.

Kaj je v škatli? Predstavljamo vam Bitzee: digitalnega hišnega ljubljenčka, ki se ga lahko resnično dotaknete!

Bitzee se odziva na vaše potege, nagibe, tresenje in dotike. S svojo ljubeznijo in skrbjo pomagajte svojim hišnim ljubljenčkom zrasti od dojenčka do odraslega, do Super Bitzeeja!

DIGITALNI LJUBLJENČEK, KI SE GA LAHKO DOTAKNETE: Bitzee presega 2D zaslon; to je virtualni hišni ljubljenček, ki se ga lahko resnično dotaknete in občutite v našem 3D svetu! Vsak hišni ljubljenček Bitzee se odzove na vaše potege, nagibe in dotike!

NEGUJ & IGRAJ SE: hišni ljubljenčki Bitzee potrebujejo tvojo ljubezen in nego! Vsak Bitzee ljubljenček je naprej mladiček – hranite ga in se igrajte z njim, zibajte ga pred spanjem in imejte ga radi in skrbite zanj in to mu bo pomagalo zrasti iz mladišča, v odraslega. 20 likov Bitzee, ki jih morate odkriti in zbrati! Digitalni prijatelj na vaši dlani - Negujte in igrajte se z vašim Bitzeejem, da jih osrečite in ohranite pri življenju!

TOLIKO NAČINOV IGRE: Ko se odrasli digitalni ljubljenčki Bitzee razvijejo v Super Bitzee, odkrijte nenavadna presenečenja, kot so zabavna oblačila in edinstvene otroške igre, ki jih lahko igrate skupaj!

Vključuje 3 AA baterije.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup