Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Baterijski sesalnik Bosch Unlimited 7 BCS711A, grafitno siva

Blagovna št.: 302243

Blagovna znamka: BOSCH

Baterijski sesalnik Bosch Unlimited 7 BCS711A, grafitno siva

Izberite kvalitetni baterijski sesalnik Unlimited 7 priznane znamke Bosch!

Preberite več
Spletna cena
415,90 €

Spletna akcijska cena
309,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
315,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,91 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite kvalitetni baterijski sesalnik Unlimited 7 priznane znamke Bosch!

Ergonomske funkcije za visoko udobje in prilagodljivost
Uživajte v več vsestranskosti! Priročna cev Flex Tube omogoča, da brez težav dosežete mesta pod nizkim pohištvom, zaponka Easy Parking vam omogoča varno držanje orodja na mestu med odmori, Quick Stand pa omogoča prilagodljivo čiščenje z ročnim sesalcem, medtem ko šoba in cev stojita samostojno. S funkcijo Nozzle Foot Release lahko krtačo ločite od cevi, ne da bi se sklonili, in tako preprosto preklopite na čiščenje s cevjo. Zaradi tega je sesalnik Unlimited 7 popoln za čiščenje vseh vrst tal in površin, tudi težko dostopnih mest.

Uživajte v 33 % daljšem delovanju za do 100 m²
Z zmogljivo in vzdržljivo Bosch baterijo Power For All 3,0 Ah lahko brez težav obvladate tudi zahtevna opravila čiščenja. Litij-ionska baterija je polnilna, zamenljiva in zaščitena pred pregrevanjem, prenapolnjenjem, samopraznitvijo in spominskim učinkom. Poleg tega baterija ponuja 33 % več časa delovanja⁷, kar zagotavlja zmogljivo in dolgo delovanje. Tako lahko s samo enim polnjenjem baterije očistite do 100 m² - brez prekinitev in brez zamudnega polnjenja.

Motorizirana krtača z LED lučmi
Uživajte v optimalnih rezultatih čiščenja na vseh talnih površinah ter v najtemnejših prostorih. Z zmogljivo motorizirano krtačo lahko poberete več kot 99,9 %1⁴ prahu. Zahvaljujoč zmogljivim vgrajenim LED lučem lahko opazite in odstranite umazanijo in prah tudi na težko vidnih mestih, kot npr. za pohištvom ali v temnih kotih. Poleg tega lahko poberete 30 % več prahu na preprogah ⁵. Tako se v kratkem času počutite udobno v čistem domu.

Zmogljiv in lahek motor, izdelan v Nemčiji
Z našim brezkrtačnim motorjem TurboSpin ni kompromisov glede zmogljivosti. Razvil in izdelal ga je Bosch v Nemčiji in je opravil številne teste za zagotovitev trajne kakovosti. Še več, 3-fazni sinhronizirani digitalni motor je zelo učinkovit, 21 % hitrejši in 31 % lažji⁶ – pri do 66.000 vrt/min – za enostavno uporabo in vedno znova impresivno učinkovitost čiščenja.

Tehnologija motorja Bosch – kakovost, izdelana v Nemčiji
Uživajte v nenehno zmogljivi učinkovitosti delovanja s sesalniki Bosch: v Nemčiji visokozmogljive motorje razvijamo in proizvajamo že več kot 80 let, zato od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgo življenjsko dobo. Zato nudimo 10-letno brezplačno jamstvo na motor2³.

90° fleksibilnost. 100 % zabava – čiščenje pod nizkim pohištvom
Nič več sklanjanja, da bi dosegli mesta pod pohištvom ali kavčom. Nov integriran spoj v cevi omogoča enostavno čiščenje pod nizko ležečim pohištvom, kavči ali posteljami. Prah in umazanija v težko dostopnih kotih nimata več možnosti, saj je moč vedno visoka, tudi ko je cev Flex Tube upognjena. Uživajte v 100-odstotni fleksibilnosti zahvaljujoč kotu 90° , zaradi česar je čiščenje tudi težko dostopnih mest enostavno.

Med krajšim odmorom brezskrbno odložite aparat
Aparata vam ni več treba odlagati nazaj v priklopno postajo ali polagati na tla, ko si želite vzeti odmor. Zahvaljujoč zatiču Easy Parking lahko napravo brez težav postavite kamor koli – na rob pohištva, kot je miza ali polica, ali na naslon stola. Brez skrbi. Poleg tega posebna površina zatiča preprečuje praske in zdrs. Sesalnik je varno pritrjen in pripravljen za uporabo, kadar koli želite.

Enostavno rokovanje zahvaljujoč lahki in ergonomski obliki
Sesanje ne more biti lažje. Praktični ročni sesalnik tehta le 1,4 kg - idealen za čiščenje miz, pohištva, kavča ali vmesnih špranj. Poleg tega ima ročni sesalnik Unlimited 7 ergonomsko zasnovo za priročno čiščenje. Ker vam ni treba nenehno pritiskati gumba za vklop, so vaši prsti sproščeni in imate več fleksibilnosti v obsegu gibanja. To vam omogoča enostavno in temeljito sesanje samo z eno roko.

Več o baterijskem sesalniku Bosch Unlimited 7:

  • Barva: Temni granit
  • Dimenzije aparata: 1315 x 252 x 204 mm
  • Neto masa: 3.7 kg
  • 10 let jamstva na motor2: Da
  • Performance levels: 3
  • Auto mode: Da
  • Čas delovanja (max): 40 min
  • Število izmenljivih paketov akumulatorskih baterij: 1
  • Čas polnjenja: 5 h
  • Quick charger: Ne
  • Baterija: 18 V
  • Glasnost: 82 db
  • Sistem filtriranja: Brez filtrske vrečke
  • Prostornina posode: 0.3 l
  • Ščetka za preprogo: električna

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Hepa filter:
Ne
Povezljivost s pametnim telefonom:
Ne
Mokro sesanje:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
Prostornina vreče / posode (v l):
0.3
Teža sesalca (v kg):
3.7
Čas polnjenja (v min):
300
Čas sesanja z akumulatorjem (v min):
40
Shranjevanje odpavkov v:
Posoda
Napajanje:
Akumulator / baterija
Vrsta sesalnika:
Pokončen
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup