Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prostostoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270

Blagovna št.: 314841

Blagovna znamka: Sogo

Stoječi ventilator VEN-SS-21270 z močjo 50 W, 5-krako vetrnico, premerom 40 cm in nastavljivo višino od 90 do 125 cm. Izbirajte med tremi hitrostmi delovanja, nastavite pa lahko tudi funkcijo nihanja, za popolno osvežitev.

Preberite več
Spletna cena
40,90 €

Zlata cena za 30 Zlatih točk
28,90 €
Prihranek
12,00 € (-29%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
14,45 € x 2
Več o izdelku

Stoječi ventilator VEN-SS-21270 z močjo 50 W, 5-krako vetrnico, premerom 40 cm in nastavljivo višino od 90 do 125 cm. Izbirajte med tremi hitrostmi delovanja, nastavite pa lahko tudi funkcijo nihanja, za popolno osvežitev.

Funkcija nihanja

Uživajte v enakomerni porazdelitvi zraka po prostoru zahvaljujoč funkciji nihanja. Ta pametni ventilator z nihanjem zagotavlja popolno pokritost v vsakem kotu. Sprostite se in uživajte v hladnem vetriču kjer koli!

Velika moč in nizka raven hrupa

Naš ventilator združuje impresivno moč s tiho delujočim motorjem. Uživajte v izjemni zmogljivosti brez nepotrebnih motenj. Ne glede na to, ali delate, spite ali samo počivate, vam bo ta ventilator zagotovil osvežujoč vetrič brez motečega hrupa.

Vgrajena zaščita lopatic

Ta ventilator je bil zasnovan z mislijo na vašo varnost. Ima vgrajeno zaščito lopatic, ki preprečuje nenameren dotik in ščiti vas in vaše ljubljene pred poškodbami. Udobno se namestite in uživajte v svežem vetriču popolnoma brez skrbi!

Nastavljiva višina

Ta ventilator vam ponuja tudi možnost nastavitve višine med 90 in 125 cm. Lahko ga prilagodite različnim situacijam in prostorom, da ob vsaki priložnosti zagotovite najboljši pretok zraka. Vsestranski ventilator, ki se prilagaja vašim potrebam!

Učinkovita moč

Ta ventilator z močjo 50 W združuje izjemno zmogljivost z izjemno energetsko učinkovitostjo. Uživajte v osvežujočem vetriču, ne da bi vas skrbela pretirana poraba energije. Naj bo vaš dom hladen in prihranite pri računih za elektriko!

Nastavljiva hitrosti

Ta ventilator je opremljen s 5-krako vetrnico, ki ustvarja močan in osvežujoč zračni tok. Poleg tega ima 3 nastavljive hitrosti za prilagajanje vašim željam in potrebam. Uživajte v popolnem nadzoru nad intenzivnostjo vetra!

Več o prostostoječem ventilatorju Sogo VEN-SS-21270:

  • Funkcija nihanja
  • Nagibni mehanizem navzgor ali navzdol
  • Nastavljiva višina med 90 in 125 cm
  • Moč: 50 W
  • 5-kraka vetrnica
  • 3 hitrosti
  • Dimenzije: 125 x 43 x 40 cm
  • Teža: 5,13 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta kamina/peči:
Ventilator
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup