Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nahrbtnik Rivacase Dijon 5361, vodoodbojni, 30 l, bordo rdeča

Blagovna št.: 307016

Blagovna znamka: Rivacase

Nahrbtnik Rivacase Dijon 5361, vodoodbojni, 30 l, bordo rdeča

Izberite kvalitetni nahrbtnik priznane znamke Rivacase!

Preberite več
Spletna cena
99,99 €

Spletna akcijska cena
86,07 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
99,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,75 € x 8
Več o izdelku

Izberite kvalitetni nahrbtnik priznane znamke Rivacase!

Rivacase izdelki so kvalitetni, uporabniku pa nudijo zanesljivost in uporabnost
Zgornji del nahrbtnika se odpira s pomočjo vrvice in zateznika, kar omogoča hiter in enostaven dostop. S fixiranim poklopom pa bodo stvari v njem odlično zaščiteni.

Narejen je iz kvalitetnega vodo odbojnega PU materiala.
Velik glavni predal je dovolj prostoren, da boste vanj lahko pospravili športno opremo, brisače, kopalke, športne čevlje. Poleg tega lahko tudi prenosnik in tablico do 10.1"

Hiter stranki dostop do predmetov
Posebnost nahrbtnika je, da ima posebno stransko zadrgo s pomočjo kater boste hitro in enostavno dostopali do stvari. Zadrga se odpre po celotni dolžini nahrbtnika, tako da boste brez težav izbrskali predmet, tudi, če bo le ta na dnu nahrbtnika.

Moderen izgled
Nahrbtnik ima moderen ulični izgled. Narejen je iz sodobnih in najboljših materialov. Rezultat tega je, da Rivacase nudi posebno 5 letno garancijo.

Zaponka za naramnici in varnostna piščalka
Za aktivno nošenje bo poskrbelo zapiralo s katerim lahko pričvrstite obe naramnici. Zaponka pa ima vgrajeno posebno piščalko, ki vas bo rešila iz vsake nevarnosti, saj boste lahko ljudi opozorili nase. Nahrbtnik pa ima tudi poseben patent za fixiranje odvečnih trakov. Tako vam trakci ne bodo bingljali ne glede na to kako dolge bodo vaše naramnice.

Udoben
Nahrbtnik je zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu hrbtišču in naramnicami izredno udoben za nošenje. Hrbtni del je narejen iz karo materiala, ki zagotavlja dihanje in hlajenje tudi v najbolj vročih pogojih.

Zadrga za hiter dostop
posebna dolga zadrga omogoča dober in zanesljiv oprijem (tudi z rokavicami) tako, da boste lahko do izdelkov hitro in zanesljivo dostopali. Nahrbtnik ima dvojne zadrge, tako da bo dostop vedno hiter in zanesljiv.

Visokokakovostni vodoodporni material
Ne glede na vremenske razmere, bodo vaši predmeti v torbi Rivacase vedno na varnem. V slabem vremenu bo napredni material zaščitil notranjost pred dežjem, snegom...material iz katerega je torba narejen je namreč vodoodporen in izredno vzdržljiv. Za extremne vremenske razmere pa je nahrbtniku priloženo tudi dežno pokrivalo.

Unikatna ID koda vam ponuja 5 letno podaljšano garancijo
Z unikatno kodo, ki jo nosi vsaka torba, lahko garancijo podaljšate na 5 let. Do 1 meseca po nakupu se lahko registrirate na Rivacase, vpišete unikatno kodo torbe in brezskrbno uživate v nošenju

  • Zunanje dimenzije: 400 x 581 x 125 mm
Podrobnosti izdelka
Vrsta dodatka:
Nahrbtnik
Barva:
Rdeča
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup