Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

3D FDM tiskalnik Elegoo Neptune 4 PRO 500mm/s, 225*225*265mm, 11x11 leveling

Blagovna št.: 319286

3D FDM tiskalnik Elegoo Neptune 4 PRO 500mm/s, 225*225*265mm, 11x11 leveling

Izberite kvaliteten 3D FDM tiskalnik priznane znamke Elegoo!

Preberite več
Spletna cena
322,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,45 € x 24
Več o izdelku

Izberite kvaliteten 3D FDM tiskalnik priznane znamke Elegoo!

ELEGOO Neptune 4 Pro je zmogljiv 3D tiskalnik, ki uporablja osnovno ploščo Klipper in 64-bitni štirijedrni procesor ARM s frekvenco 1,5 GHz. Ta napreden procesor omogoča hitro obdelavo in izvajanje ukazov, kar omogoča tiskanje s hitrostjo do 500 mm/s. Tiskalnik prihaja s predhodno nameščeno vdelano programsko opremo Klipper, kar pomeni, da lahko takoj začnete tiskati brez težav z nameščanjem.

Ena ključnih lastnosti Neptune 4 Pro je dvokolesni extruder z neposrednim pogonom, ki tehta le 75 % teže prejšnjega modela Neptune 3 Pro. Redukcijsko razmerje 5,2 : 1 in zasnova z dvojnim zobnikom zagotavljata trden oprijem filamenta ter preprečujeta drsenje in brušenje prožnega filamenta. Bimetalna cev iz bakra in titana ima edinstveno zasnovo zračnega kanala, ki omogoča hitrejše odvajanje toplote in zmanjšuje zamašitve šobe.

Visokotemperaturna šoba z maksimalno temperaturo 300 °C in podaljšana zasnova vročega dela omogočata popolno taljenje filamenta, kar omogoča tiskanje z različnimi materiali, kot so PLA, PETG, ABS, TPU in visokotemperaturni filamenti, kot je najlon. Tiskalnik ima inteligentno segmentirano grelno delovno ploščo za večjo učinkovitost in varčevanje z energijo ter stikalo za zaščito pred pregrevanjem grelnega telesa, kar preprečuje prehitro segrevanje in s tem potencialne poškodbe ali požare.

Grelno ležišče lahko nastavite na 100 W (120 mm x 120 mm) za manjše modele, medtem ko pri večjih modelih omogoča segrevanje celotne površine na 250 W. Za učinkovito hlajenje sta na vsaki strani tiskalne glave nameščena dva odebeljena hladilna ventilatorja s krogličnimi ležaji 4015, za njimi pa štirje ventilatorji s krogličnimi ležaji 4020. Ta napreden hladilni sistem zagotavlja hitro vezavo vročega filamenta in izboljšuje rezultate tiskanja, kar preprečuje deformacije in izkrivljanja.

Tiskalnik je opremljen s funkcijo obnovitve po izpadu napajanja, kar omogoča nadaljevanje tiskanja po nepričakovanem izpadu električnega napajanja. S senzorjem za zaznavanje filamenta se tiskalnik ustavi in sproži alarm, kadar zmanjka filamenta ali se ta pretrga. Podpira tudi tiskanje v omrežju LAN, kar omogoča daljinsko upravljanje in spremljanje tiskalnika preko spletnega terminala.

Enostavna nastavitev napenjalnika jermena v osi XY z ročnim vrtljivim gumbom in razširjen profil osi Y zagotavljata stabilno platformo za tiskanje. 4,3-palčni odstranljivi kapacitivni zaslon podpira 8 jezikov in omogoča enostavno ročno upravljanje ali upravljanje z zaslona. Ima predogled natisnjenega modela in funkcijo prekinitve tiskanja, kar omogoča spremljanje poteka tiskanja in prilagoditve po potrebi. Svetlobni trak LED in svetloba LED šobe omogočata udobno opazovanje tiskanja v temnih okoljih.

Več o 3D FDM tiskalniku Elegoo Neptune 4 PRO 500mm/s, 225*225*265mm, 11x11 leveling:

  • Material okvirja: CNC obdelan ekstrudiran aluminij
  • Tehnologija modeliranja: FDM (Fused Deposition Modeling)
  • Nazivna napetost: 100-240 V, 50/60 Hz
  • Hitrost tiskanja: 30-500 mm/s (predlagana hitrost: 250 mm/s)
  • Velikost tiska: 225 x 225 x 265 mm
  • Dimenzije opreme: 475 x 445 x 515 mm
  • Najvišja temperatura šobe: 300 °C
  • Najvišja temperatura vročega ležišča: 110 °C
  • Način prenosa datotek: USB, WLAN
  • Format datotek: .stl, .obj, .amf
  • Združljivost filamentov: PLA, ABS, TPU, PETG, les, marmor, najlon itd.
  • Jezik uporabniškega vmesnika: angleščina, francoščina, nemščina, ruščina, italijanščina, španščina, japonščina, kitajščina
  • Tisk po izpadu elektrike: Da
  • Zaznavanje filamenta: Da
  • Neto teža: 8,9 kg

Garancija: 1 leto.

Podrobnosti izdelka
Način tiskanja:
3D tiskalnik
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup