Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Gaming tipkovnica Marvo KG954, črna

Blagovna št.: 317988

Blagovna znamka: MARVO

Gaming tipkovnica Marvo KG954, črna

Izberite kvalitetno gaming tipkovnico znamke Marvo!

Preberite več
Spletna cena
54,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,99 € x 5
Več o izdelku

Izberite kvalitetno gaming tipkovnico znamke Marvo!

MARVO KG946 je mehanska gaming tipkovnica, ki se ponaša z RGB osvetlitvijo, usnjenim naslonjalom za zapestje in izjemno vzdržljivostjo. Jeklena konstrukcija iz letalskega aluminija in rdeča stikala, ki prenesejo milijone pritiskov, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in gladko uporabo. Vsi pritiski tipk bodo pravilno prepoznani in zabeleženi, saj tipkovnica podpira funkcijo N-key Rollover ter ima 19 tipk proti "ghostingu". Tipkovnica ima polprosojne pokrovčke tipk, izdelane s postopkom dvostopenjskega brizganja, kar jih naredi izjemno trpežne, odporne na UV-svetlobo in obrabo. RGB osvetlitev skozi tipke prispeva k spektakularnemu videzu.

Mehko oblazinjeno usnjeno naslonjalo za zapestje zagotavlja popolno prileganje in podporo med dolgimi urami igranja, kar odpravlja utrujenost in zagotavlja udobje. Na voljo je 21 prednastavljenih svetlobnih učinkov, v načinu snemanja pa lahko osvetlite vsako posamezno tipko in ustvarite svoj svetlobni učinek brez uporabe programske opreme.

Tipkovnica MARVO KG946 je združljiva z vsemi glavnimi sistemi, kot so Windows, Mac in Linux, brez potrebe po programski opremi. To pomeni, da jo lahko preprosto priključite in takoj začnete uporabljati.

Podrobnosti izdelka
Osvetlitev:
Da
Vrsta pripomočka:
Gaming tipkovnica
Vrsta tipkovnice:
Mehanska
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup