Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Tablični računalnik Xiaomi Redmi Pad SE 8,7", 4 + 128GB, grafitno siva

Blagovna št.: 316349

Blagovna znamka: Xiaomi

Tablični računalnik Xiaomi Redmi Pad SE 8,7", 4 + 128GB, grafitno siva

Izberite Xiaomi Redmi Pad SE – vrhunski tablični računalnik z izjemno zmogljivostjo in elegantnim dizajnom!  

Preberite več
Spletna cena
169,99 €

Spletna akcijska cena
162,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,18 € x 16
Več o izdelku

Izberite Xiaomi Redmi Pad SE – vrhunski tablični računalnik z izjemno zmogljivostjo in elegantnim dizajnom!  

Redmi Pad SE 8.7" je zelo lahek in praktičen za prenašanje zahvaljujoč 8.7" LCD zaslonu. Tablični računalnik s svetlostjo 600 nit in kontrastnim razmerjem 1500:1 zagotavlja jasne in žive slike tudi na odprtih in izjemno svetlih mestih, z 10-bitno barvno globino pa prispeva k prikazu tudi najmanjših podrobnosti za vrhunsko izkušnjo . Gladkost slike in hitrost delovanja sta zagotovljeni s frekvenco osveževanja 90 Hz.

Tablica izboljša zmanjšanje obremenitve oči s certifikatom TÜV Rheinland Low Blue Light in tako zagotavlja prijetno izkušnjo med branjem in brskanjem po spletu.

Za izjemen zvok Redmi Pad SE 8.7", gredo zasluge dvojnim stereo zvočnikom, ki zagotavljajo impresiven zvok s podporo Dolby Atmos, ki prispeva k izboljšanju kakovosti. Ne glede na to, ali poslušate glasbo ali igrate igrice, Redmi Pad SE 8.7 " bo zagotovil zadovoljivo mešanico vizualnih in zvočnih trenutkov.

8,7-palčni tablični računalnik Redmi Pad SE je zasnovan tako, da izboljša vašo dnevno rutino s procesorjem MediaTek Helio G85, ki se ponaša z zmogljivo zmogljivostjo in se zlahka spopade z večopravilnostjo in dolgim delom med igranjem iger. Zagotovljeno je uživanje v vsebinah do 25,2 ure z enim polnjenjem s kapaciteto baterije 6650 mAh, tablica pa podpira tudi možnost 18 W hitrega polnjenja.

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup