Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Tablični računalnik Xiaomi Redmi Pad SE, 4+128GB, graphite gray + Redmi buds 4 lite black + mi casual

Blagovna št.: 304063

Blagovna znamka: Xiaomi

Redmi Pad SE prihaja z novo vizualno izkušnjo in novim dizajnom z 11-palčnim zaslonom FHD+! Zaslon izboljša izkušnjo gledanja z razmerjem stranic 16:10, ki ponuja bogate podrobnosti in teksturo v najtemnejših in najsvetlejših delih slike!

Preberite več
Spletna cena
209,99 €

Spletna akcijska cena
199,96 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
209,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,52 € x 19
Več o izdelku

Redmi Pad SE prihaja z novo vizualno izkušnjo in novim dizajnom z 11-palčnim zaslonom FHD+! Zaslon izboljša izkušnjo gledanja z razmerjem stranic 16:10, ki ponuja bogate podrobnosti in teksturo v najtemnejših in najsvetlejših delih slike!

Redmi Pad SE ima sposobnost reprodukcije 16,7 milijona barv in pokriva širok spekter živih barv, da oživi vse vsebine, ki jih gledate na tablici. Redmi Pad SE s hitrostjo osveževanja 90 Hz zagotavlja gladko izkušnjo gledanja, zlasti za intenzivne akcijske igre POV. Uporabniki lahko ročno izberejo med 60 in 90 Hz, da uravnotežijo varčevanje z energijo in imajo zadovoljivo izkušnjo gledanja.

Med branjem ali brskanjem po različnih vsebinah za delo ali zabavo je zaslon na Redmi Pad SE zasnovan tako, da je prijeten za oko! Z nadgrajenim načinom branja 3.0. tablični računalnik ponuja namenska načina za predavanje in papir za optimizacijo vaše bralne izkušnje. Zaslon LCD je opremljen z DC zatemnitvijo, ki pomaga odpraviti vidno ali nevidno utripanje v območju od 0 do 3000 Hz. Naprava ima nizko modro svetlobo s certifikatom TÜV Rheinland, ki dokazano pomaga zaščititi oči uporabnika z zmanjšanjem modre svetlobe!

Izjemna kakovost zvoka zahvaljujoč štirim zvočnikom, ki podpirajo Hi-Ress Audio, da zagotovijo poglobljen zvok, ki vas bo potegnil v svet glasbe in vas popolnoma potopil v kateri koli video ali film! Podpira funkcijo Dolby Atmos, ki ustvari pravo vzdušje domačega kina.

Redmi Pad SE poganja zmogljiv Snapdragon® 680 z napredno 6 nm procesno tehnologijo! Z veliko 8000 mAh baterijo, ki lahko zagotovi do 14 ur video vsebin, vas bo popeljal čez dan! Naprava ima dovolj prostora za vaše najljubše filme, e-knjige, dokumente in podobno, ima pa možnost razširitve prostora do 1 TB! Naprava tehta samo 478 g in je enostavna za shranjevanje ali prenašanje, izdelana pa je iz aluminijeve zlitine, da je bolj trpežna in močna!

  • Poleg same tablice dobite darilo slušalke Redmi Buds 4 Lite (črne) ter Mi Casual Daypack nahrbtnik (oranžen).

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup