Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Tablični računalnik Xiaomi Pad 6S Pro, 8+256GB, Gravity Gray

Blagovna št.: 312787

Blagovna znamka: Xiaomi

Tablični računalnik Xiaomi Pad 6S Pro, 8+256GB, Gravity Gray

Izberite tablični računalnik priznane znamke Xiaomi!

Preberite več
Spletna cena
699,99 €

Spletna akcijska cena
657,58 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
617,52 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
27,39 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite tablični računalnik priznane znamke Xiaomi!

Xiaomi Pad 6S Pro se ponaša z 12,4" 144Hz 3K kristalno jasnim zaslonom z razmerjem stranic 3:2, kar omogoča popolno branje različnih vsebin in uporabo aplikacij. Poganja ga Xiaomi HyperOS, ki skupaj z mobilno platformo Snapdragon® 8 Gen 2 ter zmogljivim 4nm vrhunskim procesorjem omogoča neverjetno sposobnost produktivnosti in ustvarjalnosti. Nudi 6 zvočnikov za impresiven stereo zvok podprt z Dolby Vision® in Dolby Atmos®, 120 W HyperCharge ter dolgotrajno baterijo 10000 mAh (tipično).  Z izkušnjo uporabe okna na ravni osebnega računalnika lahko velikost okna prosto prilagajate. Odprete lahko štiri aplikacije hkrati in sistemska izkušnja bo ostala izjemno gladka. Temelji na novem Xiaomi HyperOS in deluje brez težav, ne glede na to, ali opravljate eno ali več nalog.

Zaslon zdaj zagotavlja več prostora za prikaz v primerjavi z 11-palčnim modelom, saj njegov format 3:2 presega razmerje stranic 16:10 in je bolj primeren za naloge, kot je branje dokumentov. 3K izjemno jasen zaslon nudi profesionalno kalibracijo barv in se ponaša se z vrhunsko jasnostjo in skrbno nastavljenim Original Color Pro, ki lahko doseže profesionalno barvno učinkovitost. Izjemno gladka hitrost osveževanja AdaptiveSync 144 Hz omogoča izjemno tekoče delovanje zaslona, ki vas bo zagotovo presenetilo. Zaslon s šibko modro svetlobo na ravni strojne opreme podpira način branja za zaščito vaših oči. Zaslon prilagaja barvno temperaturo in svetlost glede na okoljske znake vgrajenih senzorjev, ublaži vpliv modre svetlobe na telo in poskrbi za nego med nočnim delom.

Xiaomi Pad 6S Pro podpira iskanje datotek po aplikaciji za hitro iskanje datotek, povezanih z različnimi aplikacijami. Podpira razvrščanje po stranski vrstici po meri za hitro iskanje datotek določenih kategorij. Postavitev ikon na velikem zaslonu jasneje prikaže več datotek. S pametnim telefonom se dotaknite območja NFC na tabličnem računalniku za hiter prenos fotografij v galerijo in datotek v upravitelja datotek. Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 lahko služi kot režiserski monitor z uporabo brezžičnega omrežja za prikaz snemalnega zaslona pametnega telefona. Podpira do 4 kamere in 4 monitorje hkrati, kar vam omogoča brskanje po več kamerah na enem zaslonu. V celoti lahko izkoristite velik prostor na zaslonu, ne glede na to, ali gre za produkcijo videoposnetkov ali slik. Na enem zaslonu je lahko prikazanih veliko funkcijskih kontrolnikov in parametrov za hitrejše in priročnejše delovanje.

Zahvaljujoč izjemno jasni sprednji kameri s FocusFrame ste  vedno v središču pozornosti. Omogočite podnapise AI v konferenčnih orodjih med vašimi sestanki, da posnamete besedilo pogovora in podprete prevajanje v realnem času. Pametni povzetek lahko uporabite tudi za izvoz zapisnikov sestanka na koncu sestanka. Odklenite pa lahko še več funkcij za lažja spletna srečanja.

Več o tabličnem računalniku Xiaomi Pad 6S Pro:

  • Dimenzije: višina: 278,70 mm širina: 191,58 mm debelina: 6,26 mm 
  • Teža: 590 g
  • Procesor: Mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2
  • Zaslon: velikost: 12,4" zaslon 3K, razmerje stranic 3:2. 
  • Ločljivost: 3048*2032
  • Hitrost vzorčenja dotika: do 360 Hz
  • Kamera: glavna kamera: 50MP, zadnja kamera: 2 MP
  • Baterija & polnjenje: 10000 mAh, Podpira 120 W HyperCharge
  • Vsebina paketa: Xiaomi Pad 6S Pro, Adapter, Kabel USB Type-C, Vodič za hiter začetek
  • Garancijska kartica
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup