Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Redmi Pad Pro, 8 + 256GB, zelena

Blagovna št.: 316306

Blagovna znamka: Xiaomi

Redmi Pad Pro, 8 + 256GB, zelena

Izberite Xiaomi Redmi Pad Pro – vrhunski tablični računalnik z izjemno zmogljivostjo in elegantnim dizajnom!

Preberite več
Spletna cena
349,99 €

Spletna akcijska cena
307,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
349,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,83 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite Xiaomi Redmi Pad Pro – vrhunski tablični računalnik z izjemno zmogljivostjo in elegantnim dizajnom!

Radi raziskujete svet, a vas ta tudi navdušuje? Tablični računalnik Xiaomi Redmi Pad Pro z 8GB RAM in 256GB shrambe vam omogoča vse to z ultra jasnim in velikim 12,1" zaslonom, ki ščiti oči in daje več prostora za velike ideje. Zaslon tablice ima klasično razmerje stranic 16:10, kar prinaša prijetnejšo izkušnjo uporabe na velikem zaslonu, ne glede na to, ali berete, opravljate delo, igrate video igre ali gledate filme. Izjemno jasna ločljivost 2,5K s PPI 249 prinaša jasne in podrobne slike, ki dosegajo visoko profesionalne ravni. Redmi Pad Pro ima nastavljivo frekvenco osveževanja 120 Hz in svetlost 600 nit, kar omogoča gladkost in stabilnost ves čas delovanja.

Na novo dodana integrirana aluminijasta zasnova tablice daje posebno teksturo, dvojni obroč kamere pa dodaja eleganco in stil.

Trojna zaščita oči je zagotovljena s certifikatom TÜV Rheinland, ki bo ob dolgotrajni uporabi tablice zaščitil oči, ne da bi pri tem povzročal utrujenost in obremenitev. Redmi Pad Pro vzemite s seboj kamorkoli in sproščeno opravljajte posle ali si brez strahu oglejte videoposnetke, saj je v tablici vgrajena velika baterija kapacitete 10000 mAh, ki zagotavlja dolgotrajno in nemoteno uporabo, podprto pa je tudi 33 W hitro polnjenje. Redmi Pad Pro ima vgrajen procesor Snapdragon 7s Gen 2 (4nm), ki izboljša celotno zmogljivost z zmanjšanjem porabe energije, da zadovolji vse vaše dnevne potrebe.

Štirje stereo zvočniki, ki podpirajo Dolby Atmos, so združeni z nadgrajenim Dolby Vision, da ustvarijo nepozabne trenutke od zvoka visoke ločljivosti do visokokakovostne slike. S kakovostno tablico Xiaomi Redmi Pad Pro ustvarite lastno kino vzdušje kadarkoli in kjer koli. V primeru, da tablico uporabljate v poslovne namene, poleg odličnih zvočnikov, ki zagotavljajo kristalno čist zvok, tablica vsebuje tudi 8 MP zadnjo in sprednjo kamero, tako da so video klici ali fotografiranje vedno na profesionalnem nivoju.

Xiaomi Redmi Pad Pro je prva tablica v svoji kategoriji z operacijskim sistemom HyperOS, ki dosega osvežujočo izkušnjo uporabe popolnoma ekološke, inteligentne povezave med napravo in uporabnikom. Integracija programske in strojne opreme na Xiaomi Redmi Pad Pro prinaša pospešen zagon, zmanjšano skupno porabo energije in izboljšano gladkost delovanja.

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup