Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električna zobna prha Panasonic EW-DJ11-A503

Blagovna št.: 315466

Blagovna znamka: Panasonic

Električna zobna prha Panasonic EW-DJ11-A503

Izberite revolucionarno Panasonicovo električno zobno prho EW-DJ11-A503 - vaš ključ do popolnega ustnega zdravja!

Preberite več
Spletna cena
52,24 €

Spletna akcijska cena
51,30 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
52,24 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,26 € x 5
Več o izdelku

Izberite revolucionarno Panasonicovo električno zobno prho EW-DJ11-A503 - vaš ključ do popolnega ustnega zdravja!

 Z inovativno tehnologijo za čiščenje zobnega mesa in interdentalnih prostorov, zobna prha Panasonic EW-DJ11-A503 prinaša neprimerljivo svežino in čistočo v vašo ustno higieno. Z močnim curkom vode, ki nežno, a temeljito odstranjuje ostanke hrane in bakterije, bo vaš nasmeh bleščeč in zdrav. Ergonomsko oblikovanje in enostavna uporaba zagotavljata udobje in praktičnost vsak dan. Investirajte v svoje ustno zdravje s Panasonic električno zobno prho EW-DJ11-A503 - vaš zvesti sopotnik na poti do žarečega nasmeha."

Več o zobni prhi  Panasonic EW-DJ11-A503:


1. Inovativna tehnologija čiščenja: Ta zobna prha uporablja napredno tehnologijo za ustno higieno, ki zagotavlja temeljito čiščenje zobnega mesa in interdentalnih prostorov.
2. Močan curek vode: Z močnim curkom vode lahko učinkovito odstranite ostanke hrane in bakterije iz težko dostopnih območij ustne votline, kar prispeva k boljšemu ustnemu zdravju in svežemu dihu.
3. Prilagodljivi načini delovanja: Zobna prha ima več različnih načinov delovanja, ki omogočajo prilagodljivo izkušnjo čiščenja glede na vaše potrebe in preference.
4. Ergonomski dizajn: Panasonic EW-DJ11-A503 je oblikovan z mislijo na udobje in enostavno uporabo, kar omogoča prijetno in brezskrbno uporabo vsak dan.
5. Enostavno čiščenje in vzdrževanje: Zasnova zobne prhe omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar vam prihrani čas in trud pri skrbi za svojo ustno higieno.
6. Priročna velikost: Zaradi svoje kompaktne velikosti je ta zobna prha idealna za domačo uporabo, pa tudi za potovanja, kar vam omogoča, da poskrbite za svoje ustno zdravje kjerkoli in kadarkoli.
S Panasonicovo električno zobno prho EW-DJ11-A503 boste ohranjali svoj nasmeh zdrav in bleščeč brez nepotrebnega napora.

Garancija: 2 leti 

Podrobnosti izdelka
Vrsta napajanja:
Baterijsko
Vrsta ščetke:
Zobna prha
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup