Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električna ponev Sogo PIZ-SS-10106, 42 cm - 9 cm

Blagovna št.: 315359

Blagovna znamka: Sogo

Električna ponev Sogo PIZ-SS-10106

Izberite kvalitetno električno ponev priznane znamke Sogo!

Preberite več
Spletna cena
49,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,47 € x 4
Več o izdelku

Izberite kvalitetno električno ponev priznane znamke Sogo!

Odkrijte skrivnost popolne jedi s ponvijo Sogo PIZ-SS-10106, ki spreminja pravila igre.

Pripravite različne jedi: ta električna ponev je odlična izbira za pripravo različnih okusnih jedi, od paelle in žara do sočnega mesa in pic. Njegova vsestranskost vam omogoča enostavno kuhanje široke palete jedi.

Optimalna globina: ta ponev z globino 9 cm zagotavlja dovolj prostora za pripravo vaših najljubših jedi brez polivanja ali prelivanja.

Natančen nadzor temperature: naprava je opremljen s termostatom, ki lahko doseže maksimalno temperaturo 240°C. To vam omogoča natančen nadzor nad temperaturo kuhanja za najboljše rezultate v vaših receptih.

Visokokakovostna prevleka proti prijemanju: ponev ima visokokakovostno prevleko proti prijemanju Ceracook® z zaključkom, ki posnema teksturo kamna. Ta premaz ne vsebuje PFOA, kar pomeni, da lahko zdravo kuhate brez skrbi za škodljive kemikalije.

Vzdržljiva konstrukcija: notranji del je izdelan iz aluminija, ki je odličen prevodnik toplote, zunanji del pa iz nerjavečega jekla. Ta kombinacija materialov zagotavlja vzdržljivost in enakomerno porazdelitev toplote.

Energetska učinkovitost: Ta žar je zasnovan z mislijo na energetsko učinkovitost. Njegova konstrukcija in termostat omogočata učinkovito rabo energije, ki ne le prihrani obratovalne stroške, temveč je tudi okolju prijaznejša.

Elektronski regulator temperature: Poleg termostata je žar opremljen z elektronskim regulatorjem temperature. To vam omogoča natančno nastavitev temperature kuhanja glede na vaše specifične potrebe.

Več o ponvi Sogo PIZ-SS-10106:

  • Premer posode: 42 cm
  • Globina: 9 cm
  • Dimenzije: 43 x 43 x 22 cm
  • Teža: 3,5 kg
Podrobnosti izdelka
Vrsta električnega kuhalnika:
Električna ponev
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup