Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Slušalke Xiaomi Redmi Buds 6 Active, bele

Blagovna št.: 317522

Blagovna znamka: Xiaomi

Slušalke Xiaomi Redmi Buds 6 Active, bele

Izberite kvalitetne brezžične slušalke priznane znamke Xiaomi!

Preberite več
Spletna cena
25,99 €

Spletna akcijska cena
18,99 €
Več o izdelku

Izberite kvalitetne brezžične slušalke priznane znamke Xiaomi!

Prepustite se pesmim svojih najljubših glasbenih izvajalcev, saj imajo slušalke Redmi Buds 6 Active zdaj še boljšo kakovost zvoka z bogatejšimi in globljimi nizkimi toni za jasne visoke tone. Z lahkoto prilagodite zvok s petimi tovarniško vgrajenimi izenačevalniki, ki izboljšajo kakovost neustavljive uporabniške izkušnje.

Ergonomska in dovršena oblika pripomore k sodobnemu dizajnu brezžičnih slušalk, ki se zlahka in uspešno prilegajo vsakemu uporabniku brez strahu pred padcem in ohranjajo udobje tudi pri dolgotrajni uporabi. Redmi buds 6 Active so idealen spremljevalec zahvaljujoč kompaktni zasnovi in nizki teži le 36 gramov.

Redmi buds 6 Active je na voljo v kombinaciji z DNN, ki lahko z akustičnim algoritmom ENC učinkovito filtrira hrup v ozadju okolja in zagotavlja čist zvok v vsakem trenutku, ne glede na to, kje ste.

Slušalke so opremljene z izboljšanim Bluetooth 5.4, ki prispeva k zmanjšanju porabe baterije z zagotavljanjem hitrejšega in stabilnejšega prenosa podatkov. Z enim polnjenjem bodo Redmi buds 6 Active ostale budne kar 6 ur! Z uporabo polnilne škatlice s kapaciteto baterije 475mAh pa bodo slušalke zdržale kar 30 ur!

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Ne
Jack povezava:
Ne
Kontrola glasnosti:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup