Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Slušalke Xiaomi OpenWear Stereo, siva

Blagovna št.: 317521

Blagovna znamka: Xiaomi

Slušalke Xiaomi OpenWear Stereo, siva

Izberite kvalitetne brezžične slušalke priznane znamke Xiaomi!

Preberite več
Spletna cena
139,99 €

Spletna akcijska cena
125,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,49 € x 12
Več o izdelku

Izberite kvalitetne brezžične slušalke priznane znamke Xiaomi!

Xiaomi Openwear Stereo ima gladko ergonomsko obliko za lažjo prilagoditev vašemu ušesu, kar vam omogoča, da ga nosite brez strahu. Fleksibilna žica iz zlitine niklja in titana, vdelana v ušesno školjko, zagotavlja dolgotrajno delovanje, hkrati pa ohranja enostavno prilagajanje.

Uživajte v vsakem glasbenem trenutku zahvaljujoč vgrajeni Diamond-Like Carbon membrani, ki izboljša natančnost in kakovost proizvedenega zvoka. Razveselite svoj svet s svojimi najljubšimi melodijami, saj ima Xiaomi Openwear Stereo neprekosljive visokotonske zvočnike, srednjetonske in nizkotonske gonilnike, ki imajo ločene naloge med predvajanjem glasbe, da je kakovost zvoka izjemna.

Izkusite celovito kakovost zvoka z visoko ločljivostjo LHDC, ki podpira zvok visoke ločljivosti do 96 kHz in nizko zakasnitvijo ter izpolnjuje zlati standard certifikata Hi-Res Audio Wireless. Xiaomi Openwear Stereo oddaja protifazne zvočne valove, ki zmanjšajo uhajanje zvoka do 10 mm, kar izboljša zasebnost klicev, medtem ko algoritem umetne inteligence zmanjša hrup okolice, da zagotovi večjo jasnost vsakega zvoka.

Prepustite se dolgotrajnemu zvoku s Xiaomi Openwear Stereo, ne glede na to, ali se ukvarjate s športom ali imate poslovni sestanek, saj lahko s 60 mAh kapaciteto slušalk uživate v glasbi do 7,5 ur z enim polnjenjem, medtem ko v kombinaciji z etuijem lahko slušalke zdržijo do 38,5 ure zahvaljujoč kapaciteti baterije etuija 788 mAh.

Preprosto upravljajte Xiaomi Openwear Stereo z dotikom slušalke, da določite želeno dejanje. Omogočite/onemogočite glasbo ali klic z dvema dotikoma, za zavrnitev klica ali začasno ustavitev glasbe pa trikrat tapnite desno ali levo slušalko.

Xiaomi Openwear Stereo poganja Xiaomi HyperOS, ki omogoča hitro in enostavno povezavo z ostalimi napravami Xiaomi HyperOS, da pa bo zvok vedno po vaših željah, si lahko s pomočjo aplikacije Xiaomi Earbuds enostavno prilagajate nastavitve zvoka in si privoščite nepozabno uporabniško izkušnjo.

Garancija: 1 leto. 

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Ne
Jack povezava:
Ne
Kontrola glasnosti:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup