Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Internetni radio Blaupunkt IR10BT

Blagovna št.: 317672

Blagovna znamka: Blaupunkt

Izberite kvalitetni internetni radio priznane znamke Blaupunkt!

Preberite več
Spletna cena
126,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,57 € x 12
Več o izdelku

Izberite kvalitetni internetni radio priznane znamke Blaupunkt!

Več o izdelku

Internetni radio mora imeti vsak ljubitelj glasbe. Blaupunkt IR10BT ponuja možnost poslušanja na tisoče radijskih postaj in podcastov z vsega sveta, neomejeno možnost iskanja tematskih postaj, predvajanje vaše najljubše vrste glasbe ali poslušanje lokalnih radijskih postaj, poiskanih po imenu države. Poleg tega ima ta naprava funkcijo DAB prek WiFi, ki omogoča poslušanje radijskih postaj, ki oddajajo signal DAB prek interneta. Internetni radio zagotavlja visoko kakovost signala, brez popačenja in šuma, značilnega za analogni FM radio. Ljubitelji podcastov bodo z veseljem predvajali svoje najljubše programe, iskali po imenu države ali temi, npr. posel, izobraževanje, družina ali otroci.

Popolna rešitev, implementirana v to napravo, je integrirana funkcionalnost Spotify Connect, ki omogoča uporabo aplikacije Spotify, nameščene na drugi mobilni napravi, npr. pametnem telefonu ali tablici, ki je povezana z istim omrežjem Wi-Fi kot internetni radio IR10BT. S to funkcijo bodo vaše pesmi in seznami predvajanja zveneli veliko bolje kot na zvočnikih pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Če ne uporabljate storitve Spotify, ampak imate raje druge aplikacije za pretakanje ali imate v pametnem telefonu obsežno večpredstavnostno knjižnico, lahko glasbo predvajate tudi brezžično prek povezave Bluetooth.

Druga funkcionalnost, pomembna za vse uporabnike, je podpora za protokol UPnP (Universal Plug and Play), ki omogoča povezavo vašega prenosnika z IR10BT in uživanje v brezžičnem predvajanju glasbenih datotek, shranjenih na trdem disku.

Poleg možnosti uporabe internetnih virov ali zunanjih brezžičnih naprav lahko uporabite tudi standardna vrata USB (podpira pomnilniške naprave do 64 GB), ki omogočajo poslušanje katere koli skladbe, shranjene na pogonu USB ali drugi pomnilniški napravi USB. IR50DAB je opremljen tudi z izhodom za zvočni signal za povezavo naprave s starejšim tipom ojačevalnika ali AV sprejemnika. Tako dobite novo funkcionalnost. Omrežno napajanje in vrata za branje datotek MP3 se nahajajo na zadnji plošči.

S poudarkom na najzahtevnejših uporabnikih je poleg visoke kakovosti izdelave in funkcionalnosti IR10BT opremljen z velikim in jasnim 2,4-palčnim barvnim zaslonom TFT z nastavljivo svetlostjo, ki zagotavlja udobno upravljanje in hiter dostop do vseh potrebnih informacij, vključno s časom, vremenom, naslovom skladbe. , logotip trenutne radijske postaje in originalna naslovnica albuma trenutne skladbe.

Gumbi na sprednji plošči poenostavljajo upravljanje tega internetnega radia in zagotavljajo hiter dostop do dodatnih funkcij naprave, kot je budilka, uporabna za tiste, ki imajo težave z zgodnjim prebujanjem. Budilka internetnega radia IR10BT ponuja več možnosti konfiguracije, npr. individualno nastavitev časa alarma (ponedeljek-petek, vikendi, vsak dan) in izbiro zvoka alarma (brenčalo, melodija ali kateri koli zvok, ki je na voljo v tej napravi). Uporabnik lahko prilagodi tudi glasnost alarma ali dremež. Poleg tega ima model IR10BT funkcijo samodejnega izklopa, ki je uporabna za tiste, ki poslušate podcaste do nočnih ur. Odvisno od nastavitve se lahko naprava izklopi v 5 do 120 minutah.

Integriran ojačevalnik z izhodno močjo 2 x 5W RMS in izenačevalnik zagotavlja čist in popoln zvok predvajanih skladb, medtem ko se bo sodoben dizajn podal v vsak interier s stilom. Ta model lahko priročno upravljate z daljinskim upravljalnikom, medtem ko je večjezični meni v pomoč pri konfiguraciji in vsakodnevni uporabi radia.

Specifikacije 

  • Internetni radio
  • Podpora za Spotify Connect
  • Podpora za poddaje
  • UPnP – Universal Plug and Play podpora
  • Pretakanje zvoka prek Bluetooth (profil A2DP)
  • USB predvajalnik (do 64 GB)
  • Predvajanje MP3
  • Avdio izhod
  • 2,4″ TFT barvni zaslon Ura s funkcijo alarma
  • Daljinski upravljalnik
  • Upravljanje prek APP (Android, iOS)
  • Izhodna moč: 2 x 5 W RMS
  • Napajanje: DC 9 V 2 A
  • Dimenzije: 290 (š.) x 117 (v.) x 100 (g.) mm
  • Teža: 1,3 kg
Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Da
FM radio:
Da
Vgrajena baterija / akumulator:
Ne
Bluetooth povezljivost:
Da
USB vhod:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup