Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prenosni zvočnik Blaupunkt PA20LED, karaoke zvočni sistem, Bluetooth

Blagovna št.: 246678

Blagovna znamka: Blaupunkt

Prenosni zvočnik Blaupunkt PA20LED, karaoke zvočni sistem, Bluetooth

Prenosni zvočnik Blaupunkt PA20LED je odgovor na pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov, ki cenijo odlično kakovost zvoka in dovršen dizajn glasbene opreme.

Preberite več
Spletna cena
333,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,91 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Prenosni zvočnik Blaupunkt PA20LED je odgovor na pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov, ki cenijo odlično kakovost zvoka in dovršen dizajn glasbene opreme.

Trdno ohišje, močan ojačevalnik in visokokakovostne komponente so le nekatere značilnosti te naprave, zaradi katerih bo PA20LED odlična rešitev za telovadnico, SPA ali fitnes, pa tudi za zabave doma ali na vrtu.

Maksimalna izhodna moč sistema PA20LED (800 W) v kombinaciji s pravilno konfiguracijo zagotavlja nepozabno zvočno izkušnjo in odlično reprodukcijo zvoka, tudi v velikih prostorih ali na prostem. 

Zahvaljujoč vgrajenemu modulu Bluetooth lahko brezžično predvajate glasbo iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika (A2DP profil) in nastavite ritem za številne vsakdanje dejavnosti.

Model PA20LED je opremljen s funkcijo TWS (True Wireless Stereo), ki omogoča brezžično povezavo dveh naprav. To pomeni, da lahko hkrati predvajate glasbo iz dveh enakih zvočnikov. Po uspešnem združevanju se zvok "desnega kanala" odda z glavnega zvočnika, zvok "levega kanala" pa iz druge povezane naprave. S to konfiguracijo dobite odličen stereo zvok, ki vas lahko resnično preseneti.

V kolikor nimate prenosne naprave z glasbenimi datotekami ali modula Bluetooth, zahvaljujoč vgrajenemu FM sprejemniku, lahko še vedno izkoristite vse možnosti, ki jih ponuja PA20LED. S funkcijo programiranja postaj vam ni treba več iskati svojih najljubših radijskih postaj vsakič, ko zaženete sistem.

Na zadnji strani ohišja je nadzorna plošča in komplet priključkov - vhod AUX, vrata USB in čitalnik SD kartic za kartice z največjo kapaciteto 32 GB. Glasbo lahko poslušate iz vseh vrst prenosnih pomnilnikov in mobilnih naprav, povezanih s sistemom PA20LED prek kabla. Ta enota predvaja vse datoteke MP3 / WMA.

Še ena značilnost modela PA20LED je njegova karaoke funkcija, ki bo oživela na vsaki zabavi. Sistem je opremljen z mikrofonom, zahvaljujoč kateremu boste brez težav začeli svojo pustolovščino kot glasbeni izvajalec. Karaoke so odlična zabava tako za mlajše kot starejše ljubitelje petja. LED osvetlitev naprave omogoča še boljše vzdušje na zabavi in vsem daje občutek, kot da se udeležujejo koncerta.

Če želite PA20LED odpeljat s seboj na zabavo, piknik ali na vrt, bo vgrajena polnilna baterija omogočila do 3,5 ure brezžičnega predvajanja. Ko akumulatorja zmanjka, lahko zvočnik vedno priključite na električno omrežje. Čas za polnjenje baterije je 7 ur.

Več o prenosnem zvočniku Blaupunkt PA20LED

  • Maksimalna moč: 800 W
  • Avdio prenos preko Bluetooth (A2DP profil)
  • Funkcija True wireless stereo (TWS)
  • USB/SD predvajalnik (do 32 GB)
  • Predvajanje MP3/WMA
  • FM radio z 99 shranjenimi postajami
  • Izenačevalnik zvoka: Normal, Rock, Pop, Classic, Jazz, News
  • Karaoke funkcija s priloženim mikrofonom
  • Daljinski upravljalnik
  • AUX IN
  • Vgrajena polnilna baterija
  • Napajanje: AC 100-240 V ~ 50/60 Hz
  • Čas delovanja baterije: 3,5 h
  • Čas polnjenja: 7 h
  • Dimenzije: 330 x 780 x 300 mm
  • Teža: 17,5 kg

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Da
Daljinski upravljalnik:
Da
FM radio:
Da
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Bluetooth povezljivost:
Da
USB vhod:
Da
Moč (v W):
800
Čas predvajanja (v urah):
3.5
Vrsta napajanja:
Vgrajena baterija / akumulator
Podprti avdio formati:
MP3, WMA
Vhodi / priključki:
AUX, USB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup